Skyttesledsvägen 7 / Billingesluttningen / Skövde

Landet-känsla i villaområde!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
161/60 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
1 085 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Skyttesledsvägen såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Skyttesledsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billingesluttningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Grönytor och en röd mjölkstuga. Detta är synen du möts av när du tittar ut mot baksidan av trädgården. Känslan på entrésidan är trivsamt villaområde. Detta boende har underbart läge , tack vare att ena sidan av tomten gränsar mot allmänning. När vi kliver in genom ytterdörren så möts man av en luftig hall, och man ser de fina balkarna på ovanplan. Mycket fönster ger fint ljusinsläpp. Det finns två riktigt fina badrum, varav det på ovanplan är stort, lyxigt och så snyggt! Att ligga här i ett varmt skumbad med något gott i glaset, det är livskvalité på hög nivå. Detta är ett boende för dig som vill ha det "lilla extra". Välkomna på visning med risk att bli stormförtjust, av både läget och huset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration