Stationsvägen 18D / Igelstorp / Skövde

Kanon-fräsch suterrängvilla!

Slutpris
2 030 000 kr
Boarea/biarea
161/37 kvm
Driftkostnad
41 872 kr/år
Tomtarea
466 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2018-02-16. Se alla våra försäljningar i Skövde samt även på Stationsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Igelstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanon-fräsch suterrängvilla med hela fem sovrum och stora förvaringsutrymmen finns nu till salu. Huset har rustats upp ordentligt sedan 2014 med bl.a. byte av panel, nya fönster, tilläggsisolering samt att ett stort, härligt trädäck med söderläge byggts på framsidan! Insidan av byggnaden har nyare ytskikt med genomgående golv på neder- respektive övervåningen, detta skapar en snygg helhet. Övre plan har öppen planlösning mellan vardagsrummet och det läckra köket vilket renoverades 2014, denna del har rikligt ljusinsläpp med hela sju fönster och utgång till den stora balkongen. Baksidan ligger ostörd då den angränsar mot skogsparti. Garage med plats för en bil finns i länga intill.

Denna villa ligger i lugna Igelstorp med tio minuter in till Skövde eller Tibro. I samhället finns förskola, skola upp till årskurs 6 och en fotbollsplan ligger bara ett stenkast bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration