Stationsvägen 18D

Stationsvägen 18D

Slutpris

2 030 000 kr


Igelstorp— Skövde

Stationsvägen 18D


Slutpris
2 030 000 kr

Igelstorp— Skövde

Kanon-fräsch suterrängvilla!

Kanon-fräsch suterrängvilla med hela fem sovrum och stora förvaringsutrymmen finns nu till salu. Huset har rustats upp ordentligt sedan 2014 med bl.a. byte av panel, nya fönster, tilläggsisolering samt att ett stort, härligt trädäck med söderläge byggts på framsidan! Insidan av byggnaden har nyare ytskikt med genomgående golv på neder- respektive övervåningen, detta skapar en snygg helhet. Övre plan har öppen planlösning mellan vardagsrummet och det läckra köket vilket renoverades 2014, denna del har rikligt ljusinsläpp med hela sju fönster och utgång till den stora balkongen. Baksidan ligger ostörd då den angränsar mot skogsparti. Garage med plats för en bil finns i länga intill.

Denna villa ligger i lugna Igelstorp med tio minuter in till Skövde eller Tibro. I samhället finns förskola, skola upp till årskurs 6 och en fotbollsplan ligger bara ett stenkast bort.


Boarea/biarea
161/37 kvm
Driftkostnad
41 872 kr/år
Tomtarea
466 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.