Parkgatan 5

Parkgatan 5

Slutpris

2 050 000 kr


Slutarp— Falköping

Parkgatan 5


Slutpris
2 050 000 kr

Slutarp— Falköping

Unik villa med historia i Slutarp

År 1910 uppfördes denna historiska byggnad som fram till 70-talet agerade stationshus. 1979 gick fastigheten över i privat ägo och byggdes om till bostadshus, det var även då det fick sin ikoniska färg. Du får dock inte låta dig luras av dess rosa, sagolika utseende, huset har en insida som överraskar. Mörka snickerier skapar en modern kontrast till bostadens sekelskiftesstil med mycket ljusinsläpp och en känsla av rymd. I större delen av huset ligger vackra parkettgolv och i hallen välkomnas du av påkostad marmorklinker. Såhär års kan du efter en promenad runt Slutarp samhälle komma hem och sätta dig med en kopp te framför en av husets öppna spisar. När våren nalkas är det istället dags att ta med tekoppen ut och sätta dig i solskenet på den inglasade altanen.

Fastigheten värms upp via ytjordvärme och är ansluten till fiber. På tomten finns även carport, jordkällare och magasinbyggnad. Kinnarp/Slutarp är beläget ca en mil från Falköping. I samhället finns bl.a. livsmedelsbutik, förskola, skola, affärer och pizzeria.
Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel. Detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 180 kvm
Driftkostnad
31 999 kr/år
Tomtarea
1 661 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-03-15

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på parkgatan såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Slutarp samt även på parkgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.