Björnbärsvägen 21 / Sparsör / BORÅS

Rymlig och ljus villa från 2006!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
159/30 kvm
Driftkostnad
32 000 kr/år
Tomtarea
636 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Björnbärsvägen såldes av oss 2017-05-12. Se alla våra försäljningar i Sparsör samt även på Björnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sparsör är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Björnbärsvägen 21! Med högt och fint läge finner ni denna rymliga villa byggd 2006. Här finns fina ytor och gott om plats för hela familjen! Huset inrymmer bland annat ett kök med öppen planlösning till matsalsdel med burspråk och till vardagsrummet. I vardagsrummet njuter man gärna av en brasa i kaminen, den ljusa matsalsdelen inrymmer stora middagssällskap och köket har plats för köksö. Både köket och vardagsrummet har utgång till trädgården och till altanen med härligt solläge och utsikt mot Öresjö. I huset finns även fyra sovrum, två helkaklade badrum varav det ena med bastu, ett ljust allrum med utgång till balkong, klädkammare, tvättstuga med groventré samt en hall. Under huset finns ett garage med förrådsdel.

Villan har ett lugnt läge nära förskola och skola årskurs 1-6, badplats och vacker natur. Nära till goda bussförbindelser till centrum och Fristad samt gång- och cykelbana till Fristad centrum, ca 4 km norr om Sparsör. I Fristad finns flera förskolor, skola årskurs 1-9 och service i form av matbutik, banker, restaurang, gym, blomsteraffär, bensinmack m.m.

Välkommen att anmäla er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration