Sök Meny
Såld

BORÅS / Sparsör / Björnbärsvägen 21

Rymlig och ljus villa från 2006!

Välkommen till Björnbärsvägen 21! Med högt och fint läge finner ni denna rymliga villa byggd 2006. Här finns fina ytor och gott om plats för hela familjen! Huset inrymmer bland annat ett kök med öppen planlösning till matsalsdel med burspråk och till vardagsrummet. I vardagsrummet njuter man gärna av en brasa i kaminen, den ljusa matsalsdelen inrymmer stora middagssällskap och köket har plats för köksö. Både köket och vardagsrummet har utgång till trädgården och till altanen med härligt solläge och utsikt mot Öresjö. I huset finns även fyra sovrum, två helkaklade badrum varav det ena med bastu, ett ljust allrum med utgång till balkong, klädkammare, tvättstuga med groventré samt en hall. Under huset finns ett garage med förrådsdel.

Villan har ett lugnt läge nära förskola och skola årskurs 1-6, badplats och vacker natur. Nära till goda bussförbindelser till centrum och Fristad samt gång- och cykelbana till Fristad centrum, ca 4 km norr om Sparsör. I Fristad finns flera förskolor, skola årskurs 1-9 och service i form av matbutik, banker, restaurang, gym, blomsteraffär, bensinmack m.m.

Välkommen att anmäla er på visning!

Sponsrade länkar
BORÅS / Sparsör
Björnbärsvägen 21
Slutpris: 3 800 000 kr
Boarea/biarea: 159/30 kvm
Driftkostnad: 32 000 kr/år
Tomtarea: 636 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sparsör / Björnbärsvägen