Hedeforsvägen 13B

Hedeforsvägen 13B

Slutpris

3 200 000 kr


Stenkullen— Lerum

Hedeforsvägen 13B


Slutpris
3 200 000 kr

Stenkullen— Lerum

Välplanerat 2-plans radhus med Bullerbykänsla!

Med pittoreska omgivningar och härlig vy över Säveån ligger detta mycket trevliga radhus i två plan. Här kan du verkligen njuta av ett härligt boende med riktig Bullerbykänsla och fantastiskt bra läge för den naturälskande som ändå vill ha närheten till centrum. Ta ett sommar- eller vinterdopp från den närliggande badbryggan, njut av den trevliga uteplatsen med eftermiddags- och kvällssol och lev och trivs i det mysiga området.
Den väldisponerade bostaden har en genomtänkt och tilltalande layout med sociala ytor i entréplan samt en mer privat övervåning, idag inredd med bl a två sovrum och kontor som med enkelhet kan göras om till tre sovrum. Ovan bostaden finns en vind som kan inredas.
Busshållplats för vidare utmärkta kommunikationer till både Göteborg och Alingsås finns strax utanför ytterdörren och på 8 min kör du till Lerum Centrum, där du finner allt som kan tänkas behövas till vardags.
Varmt välkomna på visning!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
41 212 kr/år
Tomtarea
136 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-09

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Hedeforsvägen såldes av oss 2023-03-09. Se alla våra försäljningar i Stenkullen samt även på Hedeforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.