Högalidsgatan 21 A / Stenstorp / Falköping

Rymlig trea med låg avgift

Slutpris
270 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
2 954 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på högalidsgatan såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på högalidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en ny chans att förvärva en av de större treorna på Högalidsgatan i Stenstorp. Då bostaden tidigare varit uppdelad i två lägenheter finns bl.a. två badrum och stora sociala ytor med utgång till överbyggd balkong. I dagsläget inrymmer lägenheten ett stort sovrum samt ett kontor/sovalkov men goda möjligheter finns att avskärma till ytterligare ett stort sovrum. Låg månadsavgift där även grundutbud av tv-kanaler ingår. Fiber finns indraget i föreningen.

Här bor du med närhet till nyrenoverad skola, förskola, matvarubutik, vårdcentral, utomhusbad och tågstation med bra pendlingsmöjligheter till exempelvis Falköping, Skövde och Göteborg. Trevlig bostadsrättsförening där förvaltningen sköts av SBC, några gånger per år anordnas aktiviteter för de boende.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration