Rådhusgatan 1

Rådhusgatan 1

Slutpris

2 300 000 kr


Centrum— Sundsvall

Rådhusgatan 1


Slutpris
2 300 000 kr

Centrum— Sundsvall

Generös, central, 5:a med öppen spis!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga bostad om hela 124 kvm, fördelat på 5 rok, centralt, i hus med hiss!

Letar ni ett centralt boende med ett av Sundsvalls bästa lägen med bra månadsavgift så finns nu Rådhusgatan 1 till salu!

Här erbjuds ni en renoverad lägenhet med härliga umgängesytor. Vardagsrum med öppen spis och balkong, generöst kök med matrum, tre sovrum, duschrum med WC samt gäst-toalett sam goda förvaringsmöjligheter. Egen tvättstuga i bostaden gör vardagen bekväm.

Lägenheten har vackra bevarade detaljer och det äldre parkettgolvet sträcker sig från hallen vidare in till vardagsrummet där ni från balkongen har vacker utsikt mot Södra Berget. För den med behov av fler sovrum finns möjligheten att göra om planlösningen och få ut hela fyra sovrum.

Här bor ni bekvämt med hiss och garage i föreningen. Två gemensamma terrasser för medlemmarna att nyttja gör att ni kan njuta av solen och friheten mitt i stan. Kliv utanför porten och njut av närheten till butiker, restauranger och mataffärer. En kort promenad bort finns Sundsvall Centralstation, perfekt när tillresta vänner komma på besök.

En bostad som måste ses! Varmt välkomna på visning.


Boarea
124 kvm
Avgift
6 411 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-07-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.