Rosenstigen 12

Rosenstigen 12

Slutpris

1 450 000 kr


Stenstorp— Falköping

Rosenstigen 12


Slutpris
1 450 000 kr

Stenstorp— Falköping

Villa med hög standard i ytterkantsläge

I barnvänliga Stenstorp med ett ytterkantsläge på Rosenstigen 12, där landsbygd möter samhälle på ett utomordentligt sätt, ligger denna villa som erbjuder en praktisk planlösning. Interiört har villan en modern touch och håller en genomgående god standard med bl.a. naturstensgolv i hall, smakfulla tapetval, helkaklat våtrum och centraldammsugare. Rikligt ljusinsläpp i vardagsrummet genom de stora fönstren, här finns utgång till trädäck där eftermiddagssolen kan avnjutas samtidigt som ni blickar ut över Brunnhemsberget. Tibroköket i ek är generöst i sin storlek och har uppdaterats med bänkskivor i granit och stilrent kakel ovan arbetsbänk. Invid entréhallen finns helkaklat badrum med bubbelbadkar, något som uppskattas av både stora och små. I entréplan finns även tre sovrum, varav det ena med utgång till trädgård samt egen klädkammare. En trappa ner finner ni gillestugan och dess mäktiga Tullikiwi täljstenskamin med bakugn, rummet är trivsamt och fungerar perfekt även som tv-rum. Vidare inrymmer källarplan vedeldad bastu i kombination med möjlig relaxdel/dusch. Utöver detta finns även hobbyrum, tvättstuga, toalett, förråd samt matkällare.

I Stenstorp bor du med närhet till det mesta - förskola, skola, mataffär, vårdcentral, utomhusbad m.m. Dessutom passerar Västra Stambanan vilket gör det enkelt att med tåg ta dig till bl.a. Falköping, Skövde och Göteborg. Till minne av nobelpristagaren Gustaf Dalén som vuxit upp i samhället finns här även museum samt Dalénium science center! Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Här finns möjlighet för ett snabbt övertagande, spendera sommaren på Rosenstigen 12, välkomna på visning!


Boarea/biarea
109/110 kvm
Driftkostnad
32 240 kr/år
Tomtarea
776 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på rosenstigen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på rosenstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.