Västgötagatan 21 / Stenstorp / Falköping

Totalrenoverad villa med välplanerad planlösning

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
ca 100/74 kvm
Driftkostnad
30 400 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på västgötagatan såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på västgötagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns denna inflyttningsklara villa i utkanten av Stenstorp till salu. På utsidan kan villan tyckas klassisk i sitt utförande men på insidan väntar något helt annat. Genomgående har det satsats på gedigna materialval så som granitbänkskiva i kök, kalksten på toalett/dusch samt fönsterbänkar i italiensk marmor. Planlösningen är välplanerad och inrymmer bl.a. kök med stora arbetsytor, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och rymligt källarplan där endast fantasin sätter gränsen för användandet. Från köket nås baksidans stora trädäck och den grönskande trädgården. Samtliga fönster är bytta till 3-glas och 2012 lades taket om. Bostaden värms med pelletspanna, är ansluten till fiber och har automatsäkringar installerat.

Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp. Välkommen på visning för att själv känna in planlösningens rymd!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration