Månsagården 2

Månsagården 2

Slutpris

785 000 kr


Stora Levene— Lidköping

Månsagården 2


Slutpris
785 000 kr

Stora Levene— Lidköping

Med härlig vy över schlätta

Ett par kilometer från Stora Levene, naturskönt med utsikt över åkrar, är detta lilla hus beläget. En trädgård med äpple- och körsbärsträd omger fastigheten, och här finns god plats för egen odling om man så önskar.

Åretruntboende eller fritidshus; det väljer man själv. Nuvarande ägaren har haft det som fritidshus, men har nyttjat det under alla årstider. I det charmiga huset finns en liten hall, mysigt vardagsrum, kök, duschrum samt två sovrum med plats för många bäddar. Ovanvåningen är oinredd, förutom ett sommarrum, och här finns möjlighet att inreda med fler sovrum eller vad man önskar.

På tomten finns också ett äldre uthus med garage, förråd och loft; med lite fix blir detta den perfekta platsen för släktens årliga kräftskiva.

På Månsagården 2 omges man av lugnet och fantastiska soluppgångar utlovas.

I närliggande Stora Levene finns skola, butik och tågstation med anslutning till bland annat till Lidköping som ligger en halvtimma bort där man kan njuta av Vänerns bad och stadens utbud av butiker och restauranger.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
15 726 kr/år
Tomtarea
2 032 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.