Kölnedaben 1 / Strömstad

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
29 094 kr/år
Tomtarea
1 813 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Sälten Kölnedaben såldes av oss 2017-11-14. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Sälten Kölnedaben

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sälten Kölnedaben är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax utanför Strömstad hittar ni detta fantastiska nybyggda MiljöBo hus, isolerat med cellulosa vilket är det mest miljövänliga isoleringsmaterial som finns.
Här finner du en välplanerad 1-plans villa med plats för både vardagsliv och festligheter!
När huset byggdes lades stor fokus på väl genomtänkta lösningar där man skapade en gammaldags anda i modern design. Alla rum är inredda med detaljer av noga utvalda material. Huset är mycket energieffektivt, med stora fönster som har låga U-värden. Bostaden har en boyta på 137 m2 som fördelas över 3 sovrum, 2 badrum, ett stort ljust kök med mönstrat klinkergolv och stilren design. Från köket leds man till den generösa matsalen och vardagsrummet. Här finns en vacker tälgstensspis av märket Contura, som värmer upp väl och ger huset sin själ.
I den öppna planlösningen går hallen genom hela huset och leder till sovrum, tvättstuga, förråd och badrum. Badrummen är i samma stil men har olika karakteristiska drag, det ena med ett stort härligt designat badkar och det andra med exklusiva duschväggar av glas.
Alla rum förutom ett sovrum har dörr som leder ut på altandäck, antingen på framsida eller baksida, man har skapat en känsla av ett skepp där man kan gå ut på däck. Altanen på framsidan bjuder på en vacker vy över fälten, altanen löper runt huset till baksidan där det finns en stor insynsskyddad plats samt stensatta terrasseringar med skiffer. Belysta berg och träd ger omgivningen en mysig karaktär. Huset är omgivet av vacker natur, fridfullt lantligt, men med närhet till stadsmiljö eller västkustens salta bad. Det är högt i tak och de stora fönsterpartierna bjuder in trädgårdens grönska såväl som de ger huset rymd och atmosfär.
Alla golv i huset har klinkergolv med vattenburen golvvärme. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration