Björkelund 2 / Strömstad

Idylliskt torp med lugnt och fridfullt läge!

Slutpris
995 000 kr
Boarea/biarea
40/33 kvm
Driftkostnad
6 100 kr/år
Totalareal
1 228 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Björneröd Björkelund såldes av oss 2018-06-12. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Björneröd Björkelund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björneröd Björkelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett idylliskt sommartorp i Björneröd cirka 20 minuter utanför Strömstad. Charmigt rött torp med vita knutar ståendes på granitgrund, passar både för permanent eller fritidsbruk. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om plats för grill och avslappning. På tomten finns även en förrådsstuga som kan göras om till gäststuga. En bohuslänsk pärla med prunkande trädgård, med både bärbuskar, körsbärs- och äppleträd. Lugnt och stillsamt läge med näst intill insynsskyddad tomt. Torpet byggdes på tidigt 1900-tal och erbjuder två våningar, en nedervåning med vardagsrum med braskamin, lantkök med vedspis samt ett badrum med toalett och dusch. Två sovrum finns på övre plan. I närheten ligger Björnerödspiggen som är ett känt utflyktsmål, toppen på höjden (222 m ö.h.) är Bohusläns högsta punkt. Nära till Idefjorden som ligger på gränsen mellan Sverige och Norge och har barnvänliga sandstränder och möjligheter till fiske och båtliv. Inte långt ifrån ligger också Flöghultstjärnet där det finns strand och båtbrygg. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen.
Fastigheten har en tomt om ca 1228 kvm där man kan njuta av naturen och lugnet under sommarens härliga dagar. Med lite kärlek och en händig hand kan detta bli ett riktigt drömställe! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration