Björkelund 2

Björkelund 2

Slutpris

995 000 kr


Strömstad

Björkelund 2


Slutpris
995 000 kr

Strömstad

Idylliskt torp med lugnt och fridfullt läge!

Ett idylliskt sommartorp i Björneröd cirka 20 minuter utanför Strömstad. Charmigt rött torp med vita knutar ståendes på granitgrund, passar både för permanent eller fritidsbruk. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om plats för grill och avslappning. På tomten finns även en förrådsstuga som kan göras om till gäststuga. En bohuslänsk pärla med prunkande trädgård, med både bärbuskar, körsbärs- och äppleträd. Lugnt och stillsamt läge med näst intill insynsskyddad tomt. Torpet byggdes på tidigt 1900-tal och erbjuder två våningar, en nedervåning med vardagsrum med braskamin, lantkök med vedspis samt ett badrum med toalett och dusch. Två sovrum finns på övre plan. I närheten ligger Björnerödspiggen som är ett känt utflyktsmål, toppen på höjden (222 m ö.h.) är Bohusläns högsta punkt. Nära till Idefjorden som ligger på gränsen mellan Sverige och Norge och har barnvänliga sandstränder och möjligheter till fiske och båtliv. Inte långt ifrån ligger också Flöghultstjärnet där det finns strand och båtbrygg. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen.
Fastigheten har en tomt om ca 1228 kvm där man kan njuta av naturen och lugnet under sommarens härliga dagar. Med lite kärlek och en händig hand kan detta bli ett riktigt drömställe! Välkomna på visning!


Boarea/biarea
40/33 kvm
Driftkostnad
6 100 kr/år
Tomtarea
1 228 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-12

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Björneröd Björkelund såldes av oss 2018-06-12. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Björneröd Björkelund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.