Hällekind 1 / Strömstad

Havsnära lägenhet i naturskön omgivning på Hällekind!

Slutpris
3 090 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 110 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hällekind Slipen såldes av oss 2019-05-16. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Hällekind Slipen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällekind Slipen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ca 3 km utanför Strömstad ligger denna lägenhet med trevlig planlösning. Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som har stora fönster och utgång till uteplats mot sydväst, på framsidan. 3 sovrum, badrum och två förråd. Ligger på markplan och har en utgång från köket till lägenhetens andra uteplats mot nordost på baksidan, som dessutom är insynsskyddad. Här har ni sol från morgon till kväll. Gång och cykelväg till centrum. På området finns restaurang stora grönområden och en fantastisk sandstrand. Kontakta mäklare Robert Andersson för mer information eller visning på +46 70-330 35 34.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration