Dynekilsvägen 99, Hus 30

Dynekilsvägen 99, Hus 30

Slutpris

1 695 000 kr


Strömstad— Nyproduktion

Dynekilsvägen 99, Hus 30


Slutpris
1 695 000 kr

Tillhör projekt Hällestrand Village
Strömstad— Nyproduktion

Ett stenkast från Strömstad hittar man den lilla idyllen Hällestrand med närhet till havet, naturen och staden. En plats man gärna bor på om man vill njuta av en vacker och lugn oas på den bohuslänska västkusten.

Här skapar vi 37 nyproducerade enheter med låg månadskostnad. Välplanerade lägenheter med härliga soliga terrasser, smakfull inredning och material av hög kvalitet. Flexibla planlösningar med 3 hustyper med 3 eller 4 rok. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, i kombination med väl tilltagna fönster, skapar ljusa och luftiga lägenheter som har fin kontakt med den omgivande naturen. Beräknad inflyttning i juni 2019.
Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Det finns inte mycket som slår västkusten - eller bästkusten som vi gillar att kalla den. Att uppleva havet från Hällestrand är något vi rekommenderar alla att göra.
Ta dig till stranden och svalka dig med ett dopp eller hoppa ifrån en av bryggorna i området. Vill du ut på äventyr kan du dyka i havet, eller paddla ut med ekan till en kobbe i närheten för en härlig picnic i solen.
Med havet nära har du alltid en utsikt som lugnar både kropp och själ. Här finns fint naturområde med skog och mycket grönska. Här är naturen varierande och det finns något för alla. Ta dig ut på en av skogsstigarna för en lång och upplyftande morgonpromenad. Eller kanske för till en höjd för att njuta av utsikten. Avsluta med en lyxig frukost och ta in den friska luften för att uppleva det härliga lugn som Hällestrand har att erbjuda.

10 minuter från Hällestrand hittar ni Strömstad - Sveriges västligaste stad med populära sevärdheter och turistmål. Här kan du bland annat uppleva de magiska Kosteröarna, ta en skärgårdstur med båt, besöka konsthallar, eller bara äta en härlig räkmacka längst vattnet. Under sommaren blir Strömstad ett paradis för båtälskare och livsnjutare, med gott om gästhamnar, stjärnkrogar och sevärda promenadstråk. Perfekt när du vill känna lite stadspuls efter en lugn och härlig stund i Hällestrand.

Du tar dig enklast till hit via E6:an. Vill du därefter vidare till Strömstad så är det en bilfärd på endast 10 minuter söderut. Vill du hellre ta en cykeltur så är du i Strömstad på 25 minuter.
Kommer du från Norge kan du antingen korsa landsgränsen med bil, eller med båt från Sandefjord till Strömstad. Välkomna till BRF Hällestrand Village!


Boarea
32.5 kvm
Avgift
1 972 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-18

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Dynekilsvägen såldes av oss 2020-03-18. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Dynekilsvägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.