Ankarstigen 37 / Östra Berget / Strömstad

Trivsamt tvåplansradhus på omtyckta Ankarstigen!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
7 439 kr/mån
Rum
4 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ankarstigen såldes av oss 2018-10-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Ankarstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Berget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött tvåplansradhus, med moderna tillval samt inglasad balkong, i lugnt och barnvänligt område på omtyckta Ankarstigen! Här bor du nära Strömstads alla bekvämligheter så som skolor, natur och affärer. Här finns det möjlighet att flytta in utan att behöva renovera. På entréplanet finns ljust och rymligt kök renoverat 2011, med fina vitmålade träluckor. Stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasat uterum, med trevlig utsikt.
3 sovrum med stor walk in, innan var det 4 sovrum men man byggde ihop 2 av sovrummen för att få en walk in, detta går att återställa igen.
2 moderna badrum samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en stor hall.
Bostadsrätten är ljus och fin i populärt område. Om du söker bekvämlighet så kommer du definitivt finna det här, allt finns inom 5-10 minuters promenadavstånd. I närområdet finns;livsmedelsbutiker, restauranger, barnomsorg, skolor, vårdcentral och apotek, golfbana, spa hotell mm. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration