Enebacken 2 / Strömstad

Stilig villa med 5 stora sovrum på en insynsskyddad tomt!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
153/32 kvm
Driftkostnad
42 588 kr/år
Totalareal
638 kvm
Såld
2018-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Enebacken såldes av oss 2018-10-23. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Enebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Om du tycker om att bo i ett trivsamt område nära skolor och centrum men ändå uppskattar avskildhet så är det här drömhuset för dig! Huset ligger på en höjd och har en stor härlig altan med sol från morgon till kväll, samt vacker utsikt. Altandörrar från både kök och sovrum gör det enkelt att gå ut. Trädgården är välskött med en liten gräsmatta, nya stensättningar framför och runtom huset, en riktigt fin ny granittrappa samt ett stort garage på ca 38 kvm. Hela fastigheten är mycket noggrant underhållen och har många fina detaljer som måste ses. Huset är välplanerat och har en ljus öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns en vacker fungerande kakelugn och du har också dörr till det mysiga inglasade uterummet där du kan njuta sköna stunder. Köket är stort och rymligt med en fin matplats i burspråket. På denna övre våning finns 2 stora sovrum samt ett badrum med badkar. Den vackra ektrappan som är tillverkad i Strömstad leder oss ned till entréplan, här finns 3 rymliga sovrum, badrum med dusch och bastu, tvättstuga, pannrum och förråd. Dubbeldörrar till den fina hallen med klinkergolv och golvvärme. Välkomna till Enebacken 2 på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration