Enebacken 2

Enebacken 2

Slutpris

4 150 000 kr


Strömstad

Enebacken 2


Slutpris
4 150 000 kr

Strömstad

Stilig villa med 5 stora sovrum på en insynsskyddad tomt!

Om du tycker om att bo i ett trivsamt område nära skolor och centrum men ändå uppskattar avskildhet så är det här drömhuset för dig! Huset ligger på en höjd och har en stor härlig altan med sol från morgon till kväll, samt vacker utsikt. Altandörrar från både kök och sovrum gör det enkelt att gå ut. Trädgården är välskött med en liten gräsmatta, nya stensättningar framför och runtom huset, en riktigt fin ny granittrappa samt ett stort garage på ca 38 kvm. Hela fastigheten är mycket noggrant underhållen och har många fina detaljer som måste ses. Huset är välplanerat och har en ljus öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns en vacker fungerande kakelugn och du har också dörr till det mysiga inglasade uterummet där du kan njuta sköna stunder. Köket är stort och rymligt med en fin matplats i burspråket. På denna övre våning finns 2 stora sovrum samt ett badrum med badkar. Den vackra ektrappan som är tillverkad i Strömstad leder oss ned till entréplan, här finns 3 rymliga sovrum, badrum med dusch och bastu, tvättstuga, pannrum och förråd. Dubbeldörrar till den fina hallen med klinkergolv och golvvärme. Välkomna till Enebacken 2 på visning!


Boarea/biarea
153/32 kvm
Driftkostnad
42 588 kr/år
Tomtarea
638 kvm
Såld
2018-10-23

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Enebacken såldes av oss 2018-10-23. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Enebacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.