Karlsgatan 23 A / Centrum / Strömstad

Välplanerad 2:a med inglasad balkong i soligt läge!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
51,5 kvm
Avgift
3 839 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2018-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2018-02-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna trevligt planerade tvåa på första plan. Bostadens ca 51 m² disponerar trevlig hall med förvaring, sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaringsmöjligheter. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fin fiskbensparkett och utrymme för flertalet möbleringsmöjligheter. Ett generöst fönsterparti genomsyrar bostaden med ljus. Från vardagsrummet har man även utgång till den stora balkongen, att balkongen är inglasad förlänger dessutom utesäsongen och bidrar till att den upplevs som ett extra uterum, med plats för både möblemang och planteringar. På promenadavstånd ligger också Strömsdalen, parken är placerad i en vacker dalgång och är en grön, lummig oas mitt i Strömstad. I månadsavgiften ingår värme och kabel tv.
Fastigheten har genomgående bra standard. Närhet till såväl natur som skolor, bad/sporthall och affärer. Centralt läge med promenadavstånd till centrum. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration