Karlsgatan 112 F / Strömstad

Välplanerad 3:a på populära Rödshöjden!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
85,5 kvm
Avgift
5 286 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2017-12-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Rödshöjden ligger denna trevliga 3:a med stora öppna utrymmen! Lägenheten har entré i markplan men ligger en trappa upp vilket gör lägenheten väldigt ljus och trevlig med en fin utsikt. Beläget på ett lugnt och barnvänligt område, populärt för både barnfamiljer och äldre. Här ges känslan av att bo på landet nära skogens sus men samtidigt med dess närhet till stan. Bostadens 85,5 m² erbjuder stort vardagsrum, två sovrum samt kök. Bostadsrätten har stora rum med bra planlösning samt två uteplatser. Man välkomnas via en trevlig uteplats på framsidan, från vardagsrummet nås den stora balkongen med utsikt över Strömsvattnet. Garage kan hyras separat av föreningen. Fiber är indraget i fastigheten. Närhet till mycket bra förskolor och skolor i området samt närservice i centrala Strömstad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration