Karlsgatan 104 D / Strömstad

Enastående bostadsrätt på populära Rödshöjden!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
111,5 kvm
Avgift
5 737 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2018-06-07. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en av de rymliga bostadsrättslägenheterna på populära Rödshöjden. Här finner ni en fantastiskt fin 4:a + 1 extra rum, genomtänkt och totalrenoverad bostadsrätt med tre sovrum. Lägenhetens 111 kvm är genomgående toppskick och erbjuder stilfulla materialval som löper igenom hela lägenheten. Dubbla uteplatser gör att man kan följa solen mesta delen av dagen, en terrass på framsidan och en lummig, lugn uteplats på baksidan. Här bor du omgiven av vacker natur och på bekvämt avstånd till hav och salta bad, likväl som närhet till förskolor och skolor i området, samt närservice i centrala Strömstad.
Ta chansen att förvärva en lägenhet med villakänsla i mycket barnvänlig miljö. Denna pärla måste upplevas! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration