Kebalvägen 300 / Nötholmen / Strömstad

Havsnära, attraktivt boende på Nötholmen i Strömstad!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea
62 kvm
Driftkostnad
34 200 kr/år
Totalareal
115 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Kebalvägen såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Kebalvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nötholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Havsnära och attraktivt läge inbäddat på bergstomt med hav, berg och skog som närmsta granne och fri sikt ner till havet. Husets planlösning är uppdelad på tre plan med genomgående parkett och ljusa väggar. Kök och vardagsrum bildar en stor öppen social yta. Huset erbjuder gott om plats för familjen med tre sovrum fördelade med två stycken på mellanplan och ett master bedroom på övre plan med makalös utsikt. Entréplan erbjuder de sociala ytorna med kök, matplatsdel och vardagsrum med utgång till uteplats och utsikt ända till Koster. Fastigheten har gott om uteplatser där man kan följa solen hela dagen. Passar både som fritids- och permanentboende. På kort gångavstånd finns härliga salta bad och otaliga badmöjligheter samt fantastisk natur som granne. Här kan man verkligen använda ordet ¨badrocksavstånd¨ i sin rätta bemärkelse, då det endast är några meter till havet! I närområdet finns vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitetsmöjligheter, ta kuststigen till Capri, eller linfärjan till centrum för shopping och lunch, och är du golfintresserade så har du Strömstad Golf som granne. Område med bilväg ända fram och egen parkering vid huset. Detta är ett av de bäst belägna husen på området, som bör ses! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration