Lurs-Ånneröd 2 / Strömstad / Tanum

Idylliskt torp med hög mysfaktor!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
52/4 kvm
Driftkostnad
26 497 kr/år
Totalareal
1 200 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Lurs-Ånneröd såldes av oss 2019-02-11. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Lurs-Ånneröd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lurs-Ånneröd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga, röda torp med vita knutar som passar både för permanent eller fritidsbruk. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om olika uteplatser för grill och avslappning. En bohuslänsk pärla med högt läge och en stor prunkande trädgård. Lugnt och stillsamt läge med näst intill insynsskyddad tomt. Tomten är kuperad men lättskött och med en perfekt blandning av uppväxt trädgård, natur och vackra bohuslänska berg.
Här finns kök med modern bekvämlighet, 2 sovrum och ett vardagsrum med en mysig braskamin som sprider värme och trivsel under höst-och vinterkvällar.
Här finns också ett nyrenoverat, helkaklat badrum med golvvärme, dusch och separett toalett. Till huset hör en gäststuga med flera sovplatser, samt en förrådsbyggnad. Här finner du möjligheten att njuta av lugnet och stillheten, men det är ändå nära till Strömstad och Tanums affärer och folkliv. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen. Missa inte denna sommaridyll med ett riktigt drömläge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration