Nordby 21 / Strömstad

Välskött enplansvilla med trevligt läge i Nordby!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
96/56 kvm
Driftkostnad
21 766 kr/år
Totalareal
1 519 kvm
Rum
4 rum
Såld
2018-07-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Nordby såldes av oss 2018-07-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Nordby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nordby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Nordby och till denna mycket fina enplansvilla. Här finner ni ett lugnt och trevligt boende ca 20 minuter från centrala Strömstad. Villan kommer från Eksjöhus och består av 4 rum, 1 badrum och 1 gästtoalett samt ett rymligt kök. Ett välskött hus med vacker trädgårdstomt med fina rabatter, perenna växter och blommor, samt en generös altan som går längs hela framsidan av huset. Här finns även flera fint anlagda uteplatser runt huset som har sol hela dagen. När man kört in på infarten finns ett dubbelgarage och en rymlig grusad gård med plats för flertalet bilar. Här finns det mesta runt knuten, Nordby shoppingcenter med dess butiker och restauranger ligger bara någon minut bort . Barnvänligt område och förskola finns på gångavstånd. Här bor ni alltså med naturen intill huset, men ändå nära till allt. Välkommen att kontakta mäklaren Robert Andersson på +4670-330 35 34 för mer information eller om du önskar en visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration