Öddö bredfjällsväg 39

Öddö bredfjällsväg 39

Slutpris

3 000 000 kr


Strömstad

Öddö bredfjällsväg 39


Slutpris
3 000 000 kr

Strömstad

Det perfekta sommarhuset med egen båtplats!

Här erbjuds ett välplanerat hus i bostadsrättsform med tre sovrum och två helkaklade badrum. Med fantastiskt läge med hörntomt på Öddö Bredfjällsväg, bor man perfekt med fin skog och närhet till natur och vatten. Huset har modern planlösning där kök och vardagsrum bildar en stor öppen social yta med fönster i tre väderstreck och helt öppet upp till nock, vilket ger fantastiskt ljusinsläpp. Centralt i rummet finns en braskamin som sprider värme och ljus under den kalla och mörka årstiden, och bidrar med hög mysfaktor. Terrassen är vänd mot sydväst och under sommarhalvåret bjuds det på sol hela dagen och kvällen. Det finns ett härligt altandäck med stora utrymmen för olika sittgrupper, altanen löper runt huset så du kan njuta av solen från morgon till kväll. I huset är det genomgående parkett och ljusa färger. Huset ligger i ett mysigt område med flera fritidshus i samma stil. Mycket populärt, barnvänligt och havsnära område med bilväg ända fram. Gångavstånd till havet med egen båtplats och del i sjöbod i närliggande småbåtshamn. Med båt är det ca 10 minuter till centrum, med bil ca 15 minuter. För enskild visning kontakta Fastighetsmäklare Sasha Andersson +46 70 200 09 80


Boarea/biarea
77/6 kvm
Avgift
3 090 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2
Såld
2021-09-05

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Öddö bredfjällsväg såldes av oss 2021-09-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Öddö bredfjällsväg.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.