Östergatan 22 / Strömstad

Stor välskött villa med 6 sovrum på populära Odelsberg!

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea/biarea
210/85 kvm
Driftkostnad
75 038 kr/år
Totalareal
611 kvm
Rum
9 rum (6-7 sovrum)
Såld
2018-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Östergatan såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Östergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna verkligt väldisponerade och rymliga villa med plats för en riktigt stor familj. Här finner ni en välskött villa som överraskar på insidan, där ni njuter av genomgående hög standard och goda materialval i alla rum. Fasaden på baksidan är mycket vacker och trädgården är insynsskyddad och privat. Här finns både trevliga altaner och balkonger samt en gräsmatta som sträcker sig till berget som ger hela fastigheten lä. Läget Odelsbergsområdet är attraktivt och familjevänligt med närhet till bland annat förskola, skola och sportanläggningar. Här har man gång och cykelavstånd till all vardaglig service. Detta är ett ypperligt tillfälle för paret eller barnfamiljen som är på jakt efter ett hem att trivas i under många år framöver. Villan har 3 entréer, varav en av dem leder direkt till källaren. Låt er överraskas av denna stilfulla villa, varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration