Rävö 37

Rävö 37

Slutpris

2 600 000 kr


Strömstad

Rävö 37


Slutpris
2 600 000 kr

Strömstad

Sjönära idyll i lugnt område på Rävö!

Sjönära fritidshus, 4 rum och kök med högt trevligt läge. Ett fritidshus att nyttja året runt med bilväg hela vägen fram, och med plats för två bilar. Huset består av 3 sovrum, kök med öppen lösning mot vardagsrum. Möjlighet finns till att göra ytterligare sovrum. Härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier med utgång till inbjudande träaltan, med gott om plats för umgänge och fantastisk utsikt över vattnet. Centralt placerad i vardagsrummet finns en vacker braskamin som ger skön värme när det blir lite svalare.
Lugn rofylld miljö som bjuder på stora naturupplevelse med gångstigar för skogspromenader, fisketurer och naturupplevelser. Här finns lugnet och det sjönära läget ger en upplevelse med det där lilla extra. Med kort promenad från huset finns båtplats med bom, fiskevatten, härlig sandstrand, klippbad och vacker natur. Med egen båt har man mycket att upptäcka, med en kort båtfärd är man ute i den vackra Kosterfjorden och kan njuta av skärgården runt Koster och Strömstad. Fastigheten har en härlig naturtomt med blandning av berghällar och gräs. Det höga läget och väderstrecket innebär att det är sol hela dagen och långt in på kvällen. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
64/5 kvm
Driftkostnad
22 400 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-08

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Rävö såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Rävö.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.