Rävö 37 / Strömstad

Sjönära idyll i lugnt område på Rävö!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
64/5 kvm
Driftkostnad
22 400 kr/år
Totalareal
1 162 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-07-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Rävö såldes av oss 2019-07-08. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Rävö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära fritidshus, 4 rum och kök med högt trevligt läge. Ett fritidshus att nyttja året runt med bilväg hela vägen fram, och med plats för två bilar. Huset består av 3 sovrum, kök med öppen lösning mot vardagsrum. Möjlighet finns till att göra ytterligare sovrum. Härligt sällskapsrum med stora fönsterpartier med utgång till inbjudande träaltan, med gott om plats för umgänge och fantastisk utsikt över vattnet. Centralt placerad i vardagsrummet finns en vacker braskamin som ger skön värme när det blir lite svalare.
Lugn rofylld miljö som bjuder på stora naturupplevelse med gångstigar för skogspromenader, fisketurer och naturupplevelser. Här finns lugnet och det sjönära läget ger en upplevelse med det där lilla extra. Med kort promenad från huset finns båtplats med bom, fiskevatten, härlig sandstrand, klippbad och vacker natur. Med egen båt har man mycket att upptäcka, med en kort båtfärd är man ute i den vackra Kosterfjorden och kan njuta av skärgården runt Koster och Strömstad. Fastigheten har en härlig naturtomt med blandning av berghällar och gräs. Det höga läget och väderstrecket innebär att det är sol hela dagen och långt in på kvällen. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration