Södra Uddegatan 7

Södra Uddegatan 7

Slutpris

3 200 000 kr


Strömstad

Södra Uddegatan 7


Slutpris
3 200 000 kr

Strömstad

Pittoreskt sommarparadis/åretrunt boende mitt i sta´n!

Helt ljuvligt litet sommarställe, med åretruntstandard, endast 200 meter från torget i Strömstad, och beläget inom Uddens boendeområde. En av få områden i Strömstad där man bevarat de gamla byggnaderna och där man verkligen kan känna historiens vingslag.
Entrén till huvudbyggnaden sker dels via en granittrappa direkt från gatan eller dels via gatstensbelagda innergården. Via trappan kommer man direkt in i den kombinerade hallen och köket. Till vänster i hallen ligger det mysiga vardagsrummet med utsikt mot det norra hamninloppet. På motsatt sida i hallen ligger sovrummet. Innanför köket är duschen och toaletten placerade. Mellan köket och toaletten går en trappa upp till övervåningen där 2 st sovalkover rymmer 2 sängplatser vardera. Från köket finns en utgång till den trevliga och insynsskyddade innergården där man kan avnjuta kaffet i morgonsolen. På innergården är gäststugan placerad och inrymmer 1 rum med dusch och toalett samt ett sovloft.


Boarea/biarea
27/15 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
77 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-05

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Södra Uddegatan såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Södra Uddegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.