Södra Uddegatan 7 / Strömstad

Pittoreskt sommarparadis/åretrunt boende mitt i sta´n!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
27/15 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
77 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-10-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Uddegatan såldes av oss 2017-10-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Södra Uddegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Uddegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helt ljuvligt litet sommarställe, med åretruntstandard, endast 200 meter från torget i Strömstad, och beläget inom Uddens boendeområde. En av få områden i Strömstad där man bevarat de gamla byggnaderna och där man verkligen kan känna historiens vingslag.
Entrén till huvudbyggnaden sker dels via en granittrappa direkt från gatan eller dels via gatstensbelagda innergården. Via trappan kommer man direkt in i den kombinerade hallen och köket. Till vänster i hallen ligger det mysiga vardagsrummet med utsikt mot det norra hamninloppet. På motsatt sida i hallen ligger sovrummet. Innanför köket är duschen och toaletten placerade. Mellan köket och toaletten går en trappa upp till övervåningen där 2 st sovalkover rymmer 2 sängplatser vardera. Från köket finns en utgång till den trevliga och insynsskyddade innergården där man kan avnjuta kaffet i morgonsolen. På innergården är gäststugan placerad och inrymmer 1 rum med dusch och toalett samt ett sovloft.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration