Sök Meny
Såld

Strömstad / Södra Uddegatan 7

Pittoreskt sommarparadis/åretrunt boende mitt i sta´n!

Helt ljuvligt litet sommarställe, med åretruntstandard, endast 200 meter från torget i Strömstad, och beläget inom Uddens boendeområde. En av få områden i Strömstad där man bevarat de gamla byggnaderna och där man verkligen kan känna historiens vingslag.
Entrén till huvudbyggnaden sker dels via en granittrappa direkt från gatan eller dels via gatstensbelagda innergården. Via trappan kommer man direkt in i den kombinerade hallen och köket. Till vänster i hallen ligger det mysiga vardagsrummet med utsikt mot det norra hamninloppet. På motsatt sida i hallen ligger sovrummet. Innanför köket är duschen och toaletten placerade. Mellan köket och toaletten går en trappa upp till övervåningen där 2 st sovalkover rymmer 2 sängplatser vardera. Från köket finns en utgång till den trevliga och insynsskyddade innergården där man kan avnjuta kaffet i morgonsolen. På innergården är gäststugan placerad och inrymmer 1 rum med dusch och toalett samt ett sovloft.

Sponsrade länkar
Strömstad
Södra Uddegatan 7
Slutpris: 3 200 000 kr
Boarea/biarea: 27/15 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 77 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-10-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Strömstad / Södra Uddegatan