Stenserödsvägen 11 / Strömstad

Villa i Flöghult nära flöghultstjärnet och förskolan.

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
35 114 kr/år
Totalareal
919 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenserödsvägen såldes av oss 2019-01-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Stenserödsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenserödsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att förvärva denna sjönära och delvis insynsskyddade fastighet, med vackert och rogivande läge i Flöghult utanför Strömstad. 160 kvm fördelat på två plan, med 6 rum varav 4 sovrum, och två helkaklade badrum.
På husets baksida öppnar sig en stor trädgård. Här bor ni i ett lugnt område med ca 20 min till centrala Strömstad.
I närheten ligger Björnerödspiggen som är ett känt utflyktsmål, toppen på höjden (222 m ö.h.) är Bohusläns högsta punkt. Nära till Idefjorden som ligger på gränsen mellan Sverige och Norge och har barnvänliga sandstränder och möjligheter till fiske och båtliv. Flöghultstjärnet med sandstrand och möjligheter till fiske och båtliv, ligger bara några hundra meter bort. Naturskön omgivning med gott om svamp och bärmarker i omgivningen. Mitt emot huset ligger förskolan Vildkotten. Ett hus att trivas i. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration