Surbrunnsgatan 21 A , LGH 1101

Surbrunnsgatan 21 A , LGH 1101

Slutpris

4 000 000 kr


Strömstad

Surbrunnsgatan 21 A , LGH 1101


Slutpris
4 000 000 kr

Strömstad

Bo mitt i centrum med utsikt över Kosterfjorden och över hela hamninloppet inifrån lägenheten! Bostaden är ljus och luftig tack vare den öppna planlösningen mellan det moderna köket och vardagsrummet med plats för större sällskap. Stora fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Två lugnt placerade sovrum samt ett mindre rum som kan nyttjas som kontor/sovrum.Golvet pryds av vackert parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Påkostat badrum i tidlösa materialval med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaringsmöjligheter via flertalet garderober samt en walk in closet och ett förråd beläget i källaren. Centralt belägen med allt man kan tänkas önska sig inom gångavstånd. Här kan du sitta och njuta av solnedgången. Perfekt boende för dig med lite högre krav på boendet, där värme, vatten och fiberanlutning ingår.


Boarea
77.5 kvm
Avgift
3 507 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-05

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna lägenhet på Surbrunnsgatan såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Surbrunnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.