Vesslevägen 11

Vesslevägen 11

Slutpris

4 750 000 kr


Strömstad

Vesslevägen 11


Slutpris
4 750 000 kr

Strömstad

Ljus och välplanerad enplansvilla med stor altan nära havet.

På trevliga området Båleröd finner du detta trevliga hus från Västkust Stugan. Hörntomt med ett stort berg bakom gör detta läget unikt. Bara några hundra meter bort ligger samfällighetens brygga och badplats. Huset med öppna ytor och ryggåstak ger ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd. Vardagsrummet är centralt placerat med en öppen planlösning mot köket. Här här finns det gott om plats för soffgrupp och matplats för hela familjen. Under sommarhalvåret utgör altanen en underbar förlängning av rummet, och man njuter här av både sol och utsikt. I vardagsrummet finns också en mysig braskamin som sprider härlig värme. Från kökets höga fönster har man fin utsikt över de bohuslänska bergen. 5 rum varav 3 sovrum och två helkaklade badrum. Njut av härlig rymd och ljusa rum med bra storlek och genomgående parkettgolv. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om olika uteplatser för grill och avslappning. En bohuslänsk pärla med högt, lugnt och stillsamt läge med näst intill insynsskyddade ytor med fantastiska sollägen runt huset. Det tar endast några minuter med bil till centrala Strömstad. Välkomna på visning!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
38 579 kr/år
Tomtarea
1 312 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-26

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Vesslevägen såldes av oss 2019-01-26. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Vesslevägen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.