Sök Meny
Såld

Svenljunga / Nannas väg 15

Modern villa med låga driftkostnader!

Vill du bo bekvämt, modernt och med närhet till affär, skola och förskola? Denna mycket välskötta villa, byggd 2008, har väl valda materialval och håller genomgående hög standard!
Villan inrymmer bland annat ett modernt kök med öppen planlösning till vardagsrum med kamin, två helkaklade badrum, allrum samt en mycket praktiskt tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter. Idag finns två sovrum, men det finns möjlighet att enkelt omdisponera utrymmena så att det blir istället tre eller till och med fyra stycken.
I anslutning till husets baksida finns en stensatt uteplats om ca 40 kvm som nås ifrån husets vardagsrum/kök. På tomten finns även ett väl tilltaget garage samt ett lust-/växthus.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Svenljunga
Nannas väg 15
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea: 112 kvm
Driftkostnad: 23 156 kr/år
Tomtarea: 910 kvm
Rum: 4 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-02-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Svenljunga / Nannas Väg