Hagen 14 / Sydkoster / Strömstad

Lummig oas med 2 fritidshus på Koster!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
61 kvm
Driftkostnad
15 567 kr/år
Totalareal
828 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hagen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Hagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sydkoster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hagen 14 på Koster! På tomten om ca 828 kvm finner ni två byggnader. Ett attefallshus från 2018 med hög standard, högt och fint läge, och fantastisk utsikt över ängar och berg. Invändigt skapar vitlaserade trägolv och vitmålad liggande träpanel en härlig atmosfär som är trivsam och välkomnande. Allrummet har stora glaspartier och helglasade altandörrar som leder ut till en rymlig altan som vetter mot trädgården och oslagbara utsikten. Helkaklat badrum med dusch och toalett, samt ett sovrum med två sängar på höjd. På tomten finns även ett äldre fritidshus, med enklare standard, och härligt läge byggt 1962. Huset har två sovrum, kök och ett vardagrum med öppen spis. Här finns stor potential att skapa sin egen idyll och oas. Stort trevligt altandäck som binder ihop de två byggnaderna. På tomten finns även en trädgårdsbod. Total boarea är 61 kvm.

I trädgården finner ni flera möjligheter att sitta i både skuggan och i solen, och på altanen kan måltider och fikastunder avnjutas och oslagbara soluppgångar skådas. Här kan ni njuta av lediga sommardagar på en ostörd plats i lugn lummig miljö. Trivsamt och barnvänligt område med närhet till badplats med strand och badbryggor. Mycket attraktivt område med centralt och lugnt läge på Syd-Koster med promenadavstånd till matbutik. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration