Hagen 14

Hagen 14

Slutpris

3 500 000 kr


Sydkoster— Strömstad

Hagen 14


Slutpris
3 500 000 kr

Sydkoster— Strömstad

Lummig oas med 2 fritidshus på Koster!

Välkommen till Hagen 14 på Koster! På tomten om ca 828 kvm finner ni två byggnader. Ett attefallshus från 2018 med hög standard, högt och fint läge, och fantastisk utsikt över ängar och berg. Invändigt skapar vitlaserade trägolv och vitmålad liggande träpanel en härlig atmosfär som är trivsam och välkomnande. Allrummet har stora glaspartier och helglasade altandörrar som leder ut till en rymlig altan som vetter mot trädgården och oslagbara utsikten. Helkaklat badrum med dusch och toalett, samt ett sovrum med två sängar på höjd. På tomten finns även ett äldre fritidshus, med enklare standard, och härligt läge byggt 1962. Huset har två sovrum, kök och ett vardagrum med öppen spis. Här finns stor potential att skapa sin egen idyll och oas. Stort trevligt altandäck som binder ihop de två byggnaderna. På tomten finns även en trädgårdsbod. Total boarea är 61 kvm.

I trädgården finner ni flera möjligheter att sitta i både skuggan och i solen, och på altanen kan måltider och fikastunder avnjutas och oslagbara soluppgångar skådas. Här kan ni njuta av lediga sommardagar på en ostörd plats i lugn lummig miljö. Trivsamt och barnvänligt område med närhet till badplats med strand och badbryggor. Mycket attraktivt område med centralt och lugnt läge på Syd-Koster med promenadavstånd till matbutik. Välkomna på visning!


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
15 567 kr/år
Tomtarea
828 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-22

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Hagen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Hagen.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.