Tallåsvägen 15 / Tanumshede / Tanum

Villa i lugnt villaområde!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
127/112 kvm
Driftkostnad
29 298 kr/år
Totalareal
871 kvm
Såld
2019-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på tallåsvägen såldes av oss 2019-01-26. Se alla våra försäljningar i Tanumshede samt även på tallåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av tallåsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni ett lugnt och trevligt boende på området Vinbäck i Tanum som bara väntar på en ägare med drömmar och idéer. Fina ytor för socialt umgänge, stora fönster för utmärkt ljusinsläpp. Huset består av kök och fem rum varav fyra sovrum, med möjlighet till fler. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, med utgång till den härliga altanen på baksidan. Går vi sedan en trappa ner finner vi källare med gott om plats, med hall, pannrum, flera stora förvaringsutrymmen och tvättrum. Här finns också en separat ingång som ger möjlighet att dela källaren och göra en lägenhet. Lättskött trädgård och trevliga uteplatser med mycket sol för sköna sommarkvällar, en utemiljö som innehåller allt en villaägare längtar efter.
Här finns det mesta runt knuten, Tanums shoppingcenter med dess butiker och restauranger ligger bara någon minut bort. Bra läge i mycket barnvänligt villaområde, fina grönområden, närhet till förskola och skola.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration