Tallhöjdsvägen 9

Tallhöjdsvägen 9

Slutpris

100 000 kr


Folkabo— Tidaholm

Tallhöjdsvägen 9


Slutpris
100 000 kr

Folkabo— Tidaholm

Tomt med naturskönt läge.

Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt i utkanten av samhället Folkabo med möjlighet att bygga en villa som passar er!

Mellan Falköping och Tidaholm finns den gemytliga orten Folkabo omgiven av vacker natur med Valstads skola (årskurs F-6) och sommarcafé med vandrarhem. Folkabo har ett centralt läge med 18 km till Falköping och 11 km till Tidaholm, denna sträcka trafikeras av buss 302. I närheten finns även badsjön Otterstorpasjön. Tallhöjdsvägen 9 är belägen i slutet av en återvändsgata i ett lugnt och fint område. Detaljplanen tillåter byggnation av enplansvilla om max 200 m² samt komplementsbyggnad. Detaljplanen tillåter även souterränghus om det lämpar sig bäst för tomten (Läs mer under Dokument och länkar). Vid tomtgräns finns både fiber och VA framdraget.
Ta chansen att uppfylla din dröm om ett nytt boende med naturen som granne.


Tomtarea
977 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
TIDAHOLM VALSTAD 9:23
Såld
2022-03-04

Mäklarhuset Falköping

Denna tomt på Tallhöjdsvägen såldes av oss 2022-03-04. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Tallhöjdsvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.