Tolleredhöjden 37

Tolleredhöjden 37

Slutpris

3 500 000 kr


Tollered— Lerum

Tolleredhöjden 37


Slutpris
3 500 000 kr

Tollered— Lerum

Härligt tvåplansradhus i charmiga Tollered!

Varmt välkomna till Tolleredhöjden 37 och detta trivsamma gavelradhus om 2 plan med ett högt läge i underbara och charmiga Tollered! Ljus välkomnande hall med trapphus till övre plan. Entréplanet bjuder på tre sovrum, ett lite större och två som är lite mindre, bra förvaring och en stor tvättstuga med utgång till baksidan. På baksidan har vi en altan och man når friggeboden som är isolerad och uppvärmd och inredd som ett arbets-/sovrum. På övre plan finner man ett moderniserat och charmigt kök med en bra matplats, ljust fint vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket, badrum med dusch samt ett stort sovrum med behaglig färgsättning. På framsidan av huset finns en liten trädgård samt ett växthus och en uteplats under tak invid entrén. Parkering på både framsidan och baksidan med plats för 2-3 bilar. Här bor man i en mycket barnvänlig och trivsam miljö där närområdet bjuder på bland annat en biograf, litet bibliotek, pizzeria samt liten affär. På andra sidan E20 ligger Nääs Fabriker med butiker, restaurang, bad och hotell med spaavdelning. Öijareds golfbana ligger alldeles i närheten och nästan runt knuten finns vacker natur och populära Torskabottens badplats! På behändigt promenadavstånd finns skola (förskola till årskurs 5). Bra förbindelser in till centrala Göteborg och med bil tar det endast 20 minuter.
Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
102 kvm
Tomtarea
655 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-09

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Tolleredhöjden såldes av oss 2022-01-09. Se alla våra försäljningar i Tollered samt även på Tolleredhöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.