Flöjtvägen 3 / Tåstarp / Tranemo

Rymlig familjevilla med skogen runt husknuten!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
37 533 kr/år
Totalareal
1 026 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på flöjtvägen såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Tranemo samt även på flöjtvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tåstarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna rymliga villa på bästa läge i populärt villaområde i Tåstarp!

Här stiger du in i ett modernt och barnvänligt hem om hela 164 välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt och stora sällskapsytor. Fiber installerat och klart! Vattenburen uppvärmning via jordvärme.

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och fina stenpartier. Som sista gatan i villaområdet är läget exceptionellt lugnt, med en tomt som gränsar direkt mot skogen på baksidan. Här finner vi en stor och insynsskyddad altan i sydvästläge med plats för flertalet sittgrupper och en platsbyggd grill - som gjort för sköna sommarkvällar med familj och vänner!

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Tranemo har att erbjuda - perfekt för barnfamiljen med höga krav på sin boendemiljö! Skola, mataffär, idrottsanläggning med simhall samt busshållplats finns inom promenadavstånd, liksom Tranemosjön med sköna promenadstråk och fin badplats!

Bra pendelavstånd till Borås och Ulricehamn, Landvetters flygplats når du på en timmas bilfärd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration