Björkhem / Väne-Åsaka / Trollhättan

Mycket välskött villa i Åsaka!

Slutpris
2 625 000 kr
Boarea/biarea
126/67 kvm
Driftkostnad
22 286 kr/år
Totalareal
2 770 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsaka Björkhem såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Åsaka Björkhem

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väne-Åsaka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva ett väldigt välskött villa med lantligt läge fast ändå nära stan. Inne i huset finner ni bland annat ett kök med matplats, matsal, vardagsrum, allrum, tre sovrum, ett fint kaklat badrum, tvättstuga och diverse förrådsutrymmen i källaren. Härlig trädgårdstomt med altan i skyddat läge, gäststuga, garage och carport samt förrådsbyggnader. Flertalet större renoveringar såsom dränering, tak, fasad, fönster och ny avloppsanläggning är gjorda. Uppvärmning via bergvärme ger låga driftskostnader. I närområdet har ni förskola, skola, mataffär samt pizzeria. In till Trollhättan kör ni på endast 10 minuter!

Missa inte detta tillfälle!

Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration