Sörvallavägen 7

Sörvallavägen 7

Slutpris

4 950 000 kr


Skoftebyn— Trollhättan

Sörvallavägen 7


Slutpris
4 950 000 kr

Skoftebyn— Trollhättan

Unik fastighet i Skoftebyn!

Unik fastighet med fint läge i Skoftebyn och med det härliga slussområdet endast en kort promenad bort! Huset på Sörvallavägen 7 är omsorgsfullt renoverat och erbjuder väl tilltagna utrymmen för familj, släkt och vänner. Huset är genomgående renoverat under årens lopp och ingen möda har sparats då det gäller att bevara husets unika identitet med breda golvsocklar, skurklossar och pärlspont i kombination med modern och funktionell standard. Huset är även omsorgsfullt tillbyggt vilket belönades med Arkitekturpriset i Trollhättan år 2000. Tillbyggnaden är gjord som en egen byggnadsvolym med färger och detaljutformning som fullständigt överensstämmer med den ursprungliga byggnaden. Snickeriglädjen på fasaden är också en detalj som gör det här huset speciellt. Vackra trägolv, kakelugnar, vedspis och bakugn tillsammans med stor altan med utgång från köket, rymliga rum och fräscha badrum kombinerar gammalt och nytt på ett mycket tilltalande sätt.
Varmt välkommen att boka visning av ett fantastiskt hus!


Boarea/biarea
235/3 kvm
Driftkostnad
49 170 kr/år
Tomtarea
1 502 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.