Skyttevägen 12

Skyttevägen 12

Slutpris

5 350 000 kr


Källstorp— Trollhättan

Skyttevägen 12


Slutpris
5 350 000 kr

Källstorp— Trollhättan

Fantastisk enplansvilla med drömläge som måste ses!

Här kommer tillfället du väntat på! Denna ytterst välskötta enplansvilla med toppenläge, uterum, pool, spabad och ett härligt gott skick är nu till salu! Här bor du med skön närhet till såväl Trollhättans centrum som den fina naturen vid skidstuga. Du har till och med naturen rakt utanför tomten på baksidan så läget är verkligen fint! Bostaden har allt - fina sovrum, snyggt & fräscht kök, stort vardagsrum, badrum med spabad, ytterligare ett spabad utomhus samt en härlig baksida med pool! Utöver detta erbjuder fastigheten ett inglasat uterum, hela två altaner - den ena med tak, samt en spastuga med bastu. Här finns alltså gott om utrymme att umgås med vänner och familj!
Här bor du med toppenläge, både skolor och förskolor i närheten och närhet till såväl Överby köpcenter som Trollhättans centrum!


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
32 480 kr/år
Tomtarea
841 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.