Stamkullevägen 197

Stamkullevägen 197

Slutpris

2 880 000 kr


Sandhem— Trollhättan

Stamkullevägen 197


Slutpris
2 880 000 kr

Sandhem— Trollhättan

Trevligt kedjehus i populära Sandhem!

Välkommen till Sandhem och möjligheten att förvärva detta trevliga kedjehus med toppenläge på lugn återvändsgata! Här bor ni i en genomgående ljus och fräsch bostad med bra planlösning, såväl altan som uterum och bekvämlighet som tillhörande isolerat förråd. Till bostaden hör även ett garage i länga och parkeringsplats. Köket har renoverats 2014 och härifrån nås ett härligt uterum. Köket har en snygg köksö samt matplats och öppen planlösning till vardagsrum. Från vardagsrummet nås baksidan med en trevlig trädgård med altan samt allmänning med pulkabacke i direkt anslutning. På bottenplan finns även ett större sovrum med klädkammare, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en gästtoalett. På ovanvåningen finns ett stort allrum, två sovrum samt ett badrum med dusch. På Stamkullevägen bor ni familjevänligt med närhet till såväl mataffär som förskola och skola i naturnära Sandhem.

Varmt välkomna att boka er på visning!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
48 962 kr/år
Tomtarea
299 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.