Apollofjärilen 47 / Lextorp / Trollhättan

Välbeläget gavelradhus med altan och trädgård i söderläge!

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
40 000 kr/år
Tomtarea
148 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-11-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Apollofjärilen såldes av oss 2017-11-27. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Apollofjärilen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lextorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Apollofjärilen 47 bor ni i ett trevligt gavelradhus i lugnt och barnvänligt område! Radhuset erbjuder er 3 r.o.k fördelat på 108 kvm. Här finner ni bland annat två stora sovrum (möjlighet till 3), två helkaklade badrum, tvättstuga, klädkammare samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härlig insynsskyddad altan och balkong i söderläge, här njuter ni av solen hela dagen lång! Garage i länga, även en parkeringsplats tillhör bostaden. I området finner ni lekplatser, fina promenadstråk, förskola, skola samt goda kommunikationer! Pendlingsavstånd in till Göteborg. Via E45 kör ni på endast 40 minuter!

Varmt välkomna på visning måndag den 6e november!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration