Apollofjärilen 55 / Apollofjärilen / Trollhättan

Ett fantastiskt radhus som måste ses!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
39 800 kr/år
Totalareal
146 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-10-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Apollofjärilen såldes av oss 2018-10-19. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Apollofjärilen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apollofjärilen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att ta en titt på detta riktigt läckra och fräscha radhus! Här har ingenting lämnats åt slumpen i strävan att skapa ett ombonat och trivsamt hem! Redan i entrén känner man den ombonade atmosfären med det fina köket, de fina golven och rakt igenom välrenoverade ytorna. Uterummet på baksidan är riktigt läckert och nyttjas stora delar av året. I anslutning till detta så är det ett rejält trädäck på hela baksidan som skapar ett lättskött boende. En perfekt baksida med uterum och soldäck som gjort för sköna dagar och det stora kalaset med familj, släkt och vänner!
Varmt välkommen att boka visning av ett radhus som du aldrig sett det tidigare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration