Apollofjärilen 61 / Apollofjärilen / Trollhättan

Välplanerat & lättskött boende!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
42 755 kr/år
Totalareal
146 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Apollofjärilen såldes av oss 2019-06-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Apollofjärilen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apollofjärilen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Apollofjärilen 61, här bor ni i ett lättskött radhus i lugnt och barnvänligt område! Detta välplanerade boende fördelat på två våningsplan erbjuder er bland annat öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum på varje våningsplan och riktigt bra förvaring i klädkammare. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i sydvästligt läge. Garage i länga samt en parkeringsplats tillhör bostaden. I området finns lekplatser, fina promenadstråk, motionsspår, förskola, skola samt goda kommunikationer! Bra pendlingsmöjligheter till Göteborg via E45.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.