Bäckeforsgatan 28 / Skogshöjden / Trollhättan

Trea i markplan med inglasat uterum, egen trädgård och garage!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
72,2 kvm
Avgift
4 932 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bäckeforsgatan såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Bäckeforsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett lugnt och rofyllt läge finner ni denna välplanerade trerumslägenhet i markplan! Perfekt boende för den lilla familjen eller för er som sålt det stora huset men ändå vill bo med uteplats och liten trädgård! Trädgården är inhägnad med staket, en fördel för er med små barn eller husdjur! Lägenheten erbjuder er två sovrum, ett trivsamt kök och vardagsrum samt badrum och tvättstuga. Till Bostadsrätten hör dessutom ett garage med förråd samt en parkeringsplats! Uteplats på både fram- och baksida, den ena med förmiddagssol och den andra med kvällssol! Närhet till skola, förskola samt kommunikationer. Gång- och cykelavstånd till Överby köpcentrum!

Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett toppenboende, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration