Sök Meny
Såld

Trollhättan - Sylte / Bergkullevägen 364

Otroligt välskött radhus med gavelläge i lugnt och barnvänligt område!

Nu kan vi stolt presentera detta välskötta gavelradhus beläget i lugnt och barnvänligt område! Här bor ni på 134 välplanerade kvadratmeter fördelat på 4 r.o.k. Radhuset erbjuder er tre bra sovrum, ett stort och luftigt vardagsrum, välplanerat kök samt badrum, WC och tvättstuga. Flera uteplatser, bland annat en stor altan i österläge. Trevlig, insynsskyddad trädgård med växthus, bärbuskar samt äpple- och plommonträd. Under de senaste åren har huset smakfullt renoverats med bland annat nytt badrum, ny tvättstuga, uppdaterat kök, nytt WC och nya ytskikt i alla rum. Utvändigt har takpappen bytts, plåttaket har målats, fasaden har målats och grunden har delvis dränerats! Fiber är indraget i fastigheten.

Beläget i lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, Slätthult med fina motionsspår, idrottsplats, mataffär, apotek och vårdcentral. Bra busskommunikation in till stan. Nära ut till E45 som snabbt och smidigt tar er till Göteborg, med bil är ni framme på endast 45 minuter.

Ett sant tillfälle att förvärva ett toppenboende, varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Sylte
Bergkullevägen 364
Slutpris: 2 300 000 kr
Boarea: 134 kvm
Driftkostnad: 39 958 kr/år
Tomtarea: 302 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Bergkullevägen