Bergkullevägen 364 / Sylte / Trollhättan

Otroligt välskött radhus med gavelläge i lugnt och barnvänligt område!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
39 958 kr/år
Tomtarea
302 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-30
Bostaden är såld!

Denna radhus på Bergkullevägen såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Bergkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sylte är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kan vi stolt presentera detta välskötta gavelradhus beläget i lugnt och barnvänligt område! Här bor ni på 134 välplanerade kvadratmeter fördelat på 4 r.o.k. Radhuset erbjuder er tre bra sovrum, ett stort och luftigt vardagsrum, välplanerat kök samt badrum, WC och tvättstuga. Flera uteplatser, bland annat en stor altan i österläge. Trevlig, insynsskyddad trädgård med växthus, bärbuskar samt äpple- och plommonträd. Under de senaste åren har huset smakfullt renoverats med bland annat nytt badrum, ny tvättstuga, uppdaterat kök, nytt WC och nya ytskikt i alla rum. Utvändigt har takpappen bytts, plåttaket har målats, fasaden har målats och grunden har delvis dränerats! Fiber är indraget i fastigheten.

Beläget i lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, Slätthult med fina motionsspår, idrottsplats, mataffär, apotek och vårdcentral. Bra busskommunikation in till stan. Nära ut till E45 som snabbt och smidigt tar er till Göteborg, med bil är ni framme på endast 45 minuter.

Ett sant tillfälle att förvärva ett toppenboende, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration