Dieselloksgatan 9 / Södra Innovatumområdet / Trollhättan

Tilltalande på Innovatum!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
3 839 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dieselloksgatan såldes av oss 2018-10-29. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Dieselloksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Innovatumområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Södra Innovatumområdet hittar ni denna fantastisk fina bostadsrätt! Tilltalande kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet, rejäl köksö och bänkskivor i sten. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol som kommer att glasas in under hösten. Från balkongen har man en fin vy ner mot slussområdet och kanalen! Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättdel, två sovrum och genomgående ljusa ytskikt. Parkering i carport och i föreningen finns det en övernattningslägenhet att hyra för medlemmarna. Här bor man bekvämt med promenadavstånd till centrum och kanalens alla fina områden precis runt knuten. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration