Djupebäcksgatan 2D / Tingvalla / Trollhättan

Smakfullt renoverad tvåa med toppenläge, här är det bara att flytta in!

Slutpris
1 660 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
2 926 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Djupebäcksgatan såldes av oss 2018-08-21. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Djupebäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du högt ställda krav på din nya bostadsrätt? Missa då inte denna chansen att förvärva en av Tingvallas finaste 2:or totalrenoverad 2016/2017 med nytt läckert badrum försett med tvättmaskin och torktumlare , nytt kök med nya maskiner, ny el, ny vvs, nya sänkta innertak med infällda spotlights, nya parkettgolv osv....! Inget har lämnats åt slumpen vid renovering av denna lägenhet! Här bor ni med ett superbt läge med närhet till restauranger, fik, affärer, resecentrum, Högskolan Väst och kanalen. Fransk balkong! Låg månadsavgift om endast 2926 kr där kabel-tv och internet ingår!

Varmt välkomna att uppleva detta toppenboende på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration