Dragarevägen 54 / Strömslund / Trollhättan

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 535 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2017-08-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dragarevägen såldes av oss 2017-08-08. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Dragarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN en fyra i markplan! Här bor ni i en välplanerad lägenhet från 2008 med ljusa och fräscha ytskikt. Lägenheten erbjuder er tre bra sovrum, ett stort badrum med tillhörande tvättstuga samt ett väldisponerat kök med öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till en stor altan i söderläge, här njuter ni av solens strålar hela dagen lång! I populära föreningen Strömslund bor ni med ett toppenläge! Här har ni närhet till skola, förskola, idrottsplats, idrottshall samt skidstugan med fina motionsspår. Härifrån har ni dessutom gång och cykelavstånd in till centrumkärnan.

Missa inte denna chans att förvärva ett toppenboende. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration