Drottninggatan 67B / Centrum / Trollhättan

Nyrenoverad 2:a i centrum med en avgift om endast 1844kr/månad!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
52,7 kvm
Avgift
1 844 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottninggatan såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och välplanerad lägenhet med ett bra läge i stan. Lägenheten har ett snyggt kök från Epoq som renoverades under våren, helkaklat badrum som även detta är nygjort, vardagsrum med en fin fiskbensparkett och ett ljust och luftigt sovrum. Låg månadsavgift om endast 1844kr/månaden. Parkeringsplats finns med största sannolikhet att hyra vid övertagandet av lägenheten för den blygsamma kostnaden 50kr/månad. Det centrala läget medför närhet till Högskolan Väst, torget, matbutiker, promenadstråken runt kanalen, Hjortmosseparken. Till resecentrum har man ca 10 minuter promenad.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration