Ekebladsgatan 10 / Tingvalla / Trollhättan

Tingvalla / Centralt med närhet till allt!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
140/54 kvm
Driftkostnad
43 272 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på ekebladsgatan såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på ekebladsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tingvalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tingvalla är ett fantastiskt område med sitt centrala läge mellan Resecentrum, Högskolan väst och Trollhättans centrum. Nu erbjuder vi en gedigen tvåfamiljsvilla inrymmande två lägenheter om 3 r.o.k. vardera samt rejält tilltagna biutrymmen och gott om parkeringsmöjligheter på tomten. Här bor du bekvämt i en av lägenheterna med möjlighet att hyra ut den andra eller kanske passar det som generationsboende. För den som önskar så går det naturligtvis att disponera hela huset själv om så önskas då båda lägenheterna kommer att vara tomställda på tillträdesdagen. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns indraget i fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration