Fågelsångsvägen 17 / Sandhem / Trollhättan

Kedjehus med potential på mysiga Sandhem!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
99 kvm
Driftkostnad
26 180 kr/år
Totalareal
376 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-02-19
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Fågelsångsvägen såldes av oss 2019-02-19. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Fågelsångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inom kort så kommer vi att förmedla detta mysiga kedjehus på Fågelsångsvägen. Här bor du bekvämt i ett plan med en fin baksida mot en stor härlig allmänning. Här är det också nära till allt man kan önska sig såsom konstgräsplan, skolor, förskolor, busshållplats, vårdcentral, mataffärer och pizzeria. Huset har carport och ett bra förråd med utgång till trädgården som ligger i direkt anslutning till allmänningen på området. Här kan du sitta i lugn och ro med en kopp kaffe och bara vara. Fiber är indraget. Här får du ett hus med fint läge att sätta din egen prägel på. Välkommen att boka din tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn